Siirry sisältöön

Ajanvarauksettomat Matala-vastaanotot avataan 14.2. Hyvinkäällä ja Järvenpäässä

Sote-ammattilainen keskustelee asiakkaan kanssa

Aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalityön Matala-vastaanotot avataan jälleen ma 14.2.2022 alkaen. Matalan kynnyksen vastaanotolle voi hakeutua elämäntilannekriiseissä ja psykososiaalisissa ongelmatilanteissa. Matala-vastaanotot palvelevat Keusoten jäsenkuntien asukkaita ilman lähetettä ja ajanvarausta sekä ovat maksuttomia. Vastaanotolla sairaanhoitaja ja sosiaaliohjaaja arvioivat asiakkaan hoidon ja palvelun tarpeen.

Hyvinkään Matala-vastaanotto on avoinna ma–pe klo 8–11 (Hyvinkään H-sairaala, 2 krs, Sairaalankatu 1) ja Järvenpään Matala on avoinna ma–ke klo 12–14.30 välillä (JUST, Lääkärinkuja 1).

Matala-vastaanotot suljettiin väliaikaisesti ajalla 28.12.2021- 13.2.2022. henkilöstövajeen vuoksi, kun mielenterveys- ja päihdepalvelujen sairaanhoitajia siirtyi väliaikaisesti työskentelemään tammikuussa toteutettuihin massarokotuksiin. Rokotusviikkojen aikana koronarokotteen sai lähes 60 000 henkilöä. Henkilöstö on nyt pääsääntöisesti palannut perustehtäviinsä. 

Lisätietoja

Aikuisten mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiakasohjaus:
P. 019 226 0404 , avoinna ma–to klo 8–15, pe klo 8–13. Arkipyhien aattoina klo 13 saakka.

Aiheeseen liittyvät palvelut