Siirry sisältöön

Kohtaamot ammattilaisten apuna työkyvyn tukemisessa – tule mukaan

Keski-Uudenmaan Työkykyhanke ja Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) järjestävät kevään mittaan Keusoten alueen ammattilaisille tarkoitettuja monialaisia työ- ja toimintakyvyn etätapaamisia, Kohtaamoja.

Kohtaamoissa saat apua työkyvyn tukemiseen liittyvissä asioissa:

  • Pohdi kanssamme asiakkaasi tilannetta (nimettömänä ja tunnistamattomana).​
  • Tutustu alueen palveluihin ja verkostoidu.​
  • Hae työparitukea oman asiakkaasi tilanteen auttamiseksi.​
  • Saa apua lähetteen tekemisessä Työkykytiimille tai vaikka asiakkaasi lausuntojen tueksi.​

Kohtaamoissa on mukana aina vaihtuva moniammatillinen tiimi alan erikoisvieraineen. Paikalla on Työkykytiimin koordinaattori sekä vaihtuva tiimin jäsen (terveydenhoitaja, sosiaaliohjaaja, toimintaterapeutti, fysioterapeutti, kokemusasiantuntija, lääkäri sekä Kelan ja TE:n asiantuntijat). Mukana on aina myös Keski-Uudenmaan TYP:n edustaja. Kussakin etätapaamisessa on oma teemansa.

Kohtaamossa eri alojen ammattilaiset voivat kohdata ja ratkoa asiakkaan tilannetta keskustellen moniammatillisen tiimin kanssa. Se on foorumi, jossa voit kohdata itsellesi tärkeää verkostoa yli raja-aitojen, vaihtaa mielipiteitä, tietoja, yhteystietoja ja oppia ajankohtaisista työkykyyn liittyvistä tietoiskuista,

kertoo kehittäjä-toimintaterapeutti Ursula Nykänen Keski-Uudenmaan Työkykyhankkeesta.

Tule mukaan ja tuo oma osaamisesi alueemme verkoston tueksi!​

Lisätietoja