Siirry sisältöön

Verokorttitiedote omaishoidon tuen saajalle

Vuoden 2022 verokortit astuvat voimaan 1.2.2022. Verottaja toimittaa vuoden 2022 verokortin sekä OmaVeroon että postitse joulu-tammikuussa.

Sarastia Oy suorittaa omaishoitajien palkkion maksun Keusoten alueella.

Kaikkien omaishoidon tuen saajien tulee toimittaa verokortit Sarastialle, koska he eivät saa Verohallinnolta verokortteja aukottomasti suorasiirrossa. Verokortti tulee olla toimitettuna Sarastiaan 16.2.2022 mennessä.

Vuoden 2022 omaishoitajan verokortti pyydetään toimittamaan Sarastia Oy:lle ensisijaisesti sähköisesti tunnistautumalla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Sarastian verkkosivuilta: https://asiakaspalvelu.sarastia.fi/lomakkeet/verokorttiasiat/

Mikäli omaishoitajalla ei ole mahdollisuutta toimittaa verokorttia Sarastian sähköisen asioinnin kautta, voi vaihtoehtoisesti verokortin toimittaa joko

  • kirjepostilla osoitteeseen

    Sarastia Oy/Palkkahallinto
    Keusote / omaishoito
    Autoasemankatu 1
    04300 Tuusula
  • tai sovitusti omaishoidon omatyöntekijälle/sosiaaliohjaajalle, josta verokortti toimitetaan Keusoten kautta sähköisestä asiointipalvelusta Sarastiaan.

Mikäli verokorttia ei toimiteta määräaikaan mennessä, on vaarana, että palkkiosta vähennetään 60 prosentin vero.

Tarvittaessa verokortin/muutosverokortin omaishoidon tuen palkkiota varten voi tilata Verohallinnon verkkopalvelussa: https://www.vero.fi/omavero sähköisesti tunnistautumalla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tai puhelimitse numerosta 029 497 000.

Lisätietoja:
Katri Göös, Koordinoiva esimies
Geriatrinen keskus
050 497 2085
katri.goos@keusote.fi

Aiheeseen liittyvät palvelut