Siirry sisältöön

Koronarokotukset käynnistyneet hyvin, hoitovastaavien puhelut ruuhkautuneet

Keusoten alueen kunnissa on käynnistynyt koronarokotusviikot. Tammikuun kolmen ensimmäisen viikon aikana koronarokotteita annetaan tehostetusti kaikissa alueemme kunnissa. Rokotteita saa ajanvarauksella tai ilman ajanvarausta walk in ja drive in -pisteillä. 5 – 11-vuotiaiden rokottaminen tapahtuu vain ajanvarauksella.

Rokotuspisteet avoinna

Rokotukset ovat käynnistyneet maanantaina hyvin. Rokotuspisteillä ei ole ruuhkaa, ja rokottaminen on sujunut hyvin. Erityisesti drive in -pisteellä rokotukseen ei tarvitse jonottaa. Nurmijärven Viirintien ja Hyvinkään Willan walk in -pisteillä voi joutua odottamaan 15-30 minuuttia.

Hoitovastaavien puhelinpalvelu ruuhkautunut

Hoitohenkilökuntaa on siirretty koronarokotuksiin. Tämän vuoksi terveysasemilla hoidetaan vain kiireelliset asiat. Hoitovastaavien puhelinpalvelu on ruuhkautunut erityisesti Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Nurmijärvellä. Rokotusten vuoksi kiireetöntä hoitoa supistetaan väliaikaisesti.