Siirry sisältöön

Koronamassarokottamisen Walk in -piste avataan Nurmijärvellä Toreenintaloon kunnantalon sijaan

Massarokotusviikot järjestetään alueemme kunnissa 3.–23.1. Nurmijärven Walk in -koronarokotuspiste vaihtuu kunnantalolta Toreenintalolle osoitteeseen Rajamäentie 9 A, Nurmijärvi. Toreenintalon tilat ovat massarokotuksille paremmat.

Ilta-aikoja ensimmäisellä massarokotusviikolla rajoitetusti

Iltarokotusaikoja tullaan järjestämään jokaisen kunnan alueella massarokotusviikoilla. Ensimmäisellä viikolla on kuitenkin mahdollista, ettei iltarokotusaikoja pystytä tarjoamaan joka ilta jokaisen kunnan alueella. Tiedotamme ilta-ajoista vielä tarkemmin erikseen.

Walk in ja Drive in rokotukset ilman ajanvarausta

Kaikkien kuntien alueilla järjestetään massarokotusviikoilla Walk in- ja Hyvinkäällä myös Drive in -rokotuksia ilman ajanvarausta. Walk in rokotukset toteutetaan sisätiloissa, kun taas Drive in –rokotuspisteille tullaan autolla ja rokotukset annetaan auton ikkunasta. Rokotukseen tultaessa on hyvä seurata rokotuspisteiden opasteita.

Seuraa rokotuksia koskevaa viestintää – muutokset mahdollisia

Tiedotamme massarokotuksista viikoittain verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Suosittelemme seuraamaan rokotusviestintäämme aktiivisesti sillä rokotusaikoihin voi tulla muutoksia.

Lisätietoja