Siirry sisältöön

Aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalityön Matala-vastaanotot Hyvinkäällä ja Järvenpäässä suljettu väliaikaisesti 13.2.2022 saakka

Aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalityön Matala-vastaanotto Hyvinkään H-sairaalassa ja Järvenpään JUSTissa on suljettu väliaikaisesti 13.2.2022 saakka. Matalan väliaikainen sulkeminen johtuu henkilöstövajeesta. Henkilöstövajeeseen vaikuttaa myös Keusoten viikoilla 1-3/2022 järjestettävät koronamassarokotukset, joihin osa mielenterveys- ja päihdepalvelujen sairaanhoitajista siirtyy väliaikaisesti.

Asiakkaiden palveluihin pääsy on turvattu Matalan väliaikaisen sulkemisen ajan. Asiakkaat voivat olla yhteydessä puhelimitse omaan työntekijään aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluihin. Työntekijät palvelevat normaaliin tapaan etäyhteydellä ja ajanvarauksella omien asiakkaidensa osalta myös kiireellisissä asioissa.

Oman työntekijän puuttuessa tarvittaessa voi ottaa yhteyttä työikäisten neuvontaan ja ohjaukseen (sosiaalityö) p. 019 226 0402 tai aikuisten mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiakasohjaukseen p. 019 226 0404. Yhteydenottopyynnön voi jättää myös 24/7 nettipalvelussa.