Siirry sisältöön

Massarokotusviikot supistavat toimintaa

Keusote järjestää massarokotusviikot 3. – 23.1.22. Tavoitteena on, että tammikuun loppuun mennessä 125 000 keskiuusmaalaista on saanut riittävän rokotesuojan Omikron-muunnosta vastaan. Pahentunut koronatilanne edellyttää, että rokotteita annetaan asukkaille nopeammin ja saavutettavammin. Väestön korkea rokotuskattavuus vähentää parhaiten sairastavuutta ja sairauden vakavuutta. Rokotuspisteiltä voi tulla hakemaan ensimmäisiä, toisia ja kolmansia rokotusannoksia.

Rokotusviikot supistavat toimintaa

Laajan rokottamistoiminnan vuoksi, Keusote joutuu siirtämään laajasti lääkäreitä, hammaslääkäreitä, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia ja hallinnon henkilökuntaa rokotustehtäviin. Rokotuksiin osallistuu myös vapaaehtoisia, eläkeläisiä, järjestötoimijoita ja ostopalveluhenkilöstöä.

Rokotustoiminta supistaa toimintaa hoitaja-/lääkärivastaanotoilla, suun terveydenhuollossa ja kouluterveydenhuollossa ja voi vaikuttaa muidenkin palvelujen sujuvuuteen. Vastaanotoilla hoidetaan vain kiireelliset asiat. Jo varattuja aikoja tullaan siirtämään, tämän vuoksi asiakkaan ei tarvitse ottaa meihin yhteyttä. Palvelemme edelleen terveysneuvonta-asioissa muun muassa neuvoloissa. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Rokotuspisteitä perustetaan laajasti

Rokotustoimintaa toteutetaan laajasti eri kunnissa. Jo olemassa olevat ajanvarauksettomat walk in -pisteet jatkavat toimintaa, ja uusia rokotuspisteitä perustetaan.

Katso tarkemmat tiedot rokotuspisteistä ja aukioloajoista

Massarokottamisesta viestitään uudelleen joulun jälkeen, seuraathan viestintämme.

Tulethan ottamaan koronarokotteen – yhdessä voimme taistella koronaa vastaan!