Siirry sisältöön

Keusotelle valittu uusi yhtenäinen asiakas- ja potilastietojärjestelmä-kokonaisuus

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän yhtenäisen asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuuden järjestelmätoimittajaksi on valittu CGI Suomi Oy. Valinta tehtiin Keusoten yhtymävaltuuston kokouksessa 16.12. Tätä seuraa valitusaika, jonka jälkeen sopimus järjestelmätoimittajan kanssa voidaan allekirjoittaa. Hankintapäätös on lainvoimainen valitusajan päättymisen jälkeen.

Koko Keusotelle yhteinen järjestelmäkokonaisuus helpottaa asiakas- ja potilastietojen siirtymistä tulevan hyvinvointialueen sisällä, mikä edistää asiakkaiden entistä sujuvampaa palvelemista. Samalla sote-ammattilaiset saavat työkalun, joka sujuvoittaa työtä ja helpottaa monialaista yhteistyötä asiakkaan parhaan hoidon takaamiseksi.

Vaiheittaisten käyttöönottojen on määrä alkaa ensi syksynä 2022 jatkuen aina vuoden 2023 loppuun.

Uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuuden hankintaa ja käyttöönottoa työstää Keusotessa vuonna 2021 aloittanut asiakas- ja potilastietojärjestelmähanke. Sen tavoitteena on hankkia Keusotelle yksi, yhtenäinen järjestelmäkokonaisuus, joka palvelee tulevan hyvinvointialueen tarpeita.