Siirry sisältöön

Nouseva tähti -palkinto Jenni Holopaiselle

Sairaanhoitajaliitto myöntää vuosittain ehdotusten perusteella Nouseva tähti -kunnianosoituksen yhdelle tai useammalla nuorelle sairaanhoitajalle, joilla on myönteinen ja kehittävä asenne hoitotyöhön ja osaamiseen. Tänä vuonna valinta osui Keusoten omaan sairaanhoitajaan Jenni Holopaiseen, joka työskentelee alueellisen kotisairaalan Hyvinkään tiimissä. Jennin esimiehenä toimii Ulla Palomäki, joka ei voisi olla ylpeämpi omasta työntekijästään.

– Jenni tuli meille Keusoteen ensin tutustumisjaksolle, sen jälkeen kesätöihin ja valmistumisen jälkeen vakituiseen työhön sairaanhoitajaksi. Halusin ehdottaa Jenniä Nouseva Tähti -palkinnon saajaksi, sillä Jenni tuo aktiivisesti esille uusia näkökulmia, pohtii avoimesti hoitotyön kehittämistä ja rohkaisee kollegojakin mukaan kehittämiseen. Hyvä esimerkki Jennin vastuullisesta ja kehittävästä työotteesta on hänen laatimansa ohjeistus antibioottipumppujen käytölle ja ohjeiden käytettävyyden arvioinnin toteuttaminen.

Yksi Nouseva Tähti -palkinnon valintakriteereistä liittyy toimimiseen eettisesti ja potilaan parhaaksi.

– Potilaiden palaute Jennistä on ollut oikein hyvää. Hän hoitaa paljon palliatiivisia potilaita, joiden kohtaamisessa olennaista on hyvät vuorovaikutustaidot, eettinen toiminta ja empaattisuus. Nämä ovat ominaisia piirteitä myös Jennin työssä. Jenni tuo työyhteisöömme positiivista virettä, ja on ollut hienoa todeta, että Jenniin luotetaan työyhteisössä, vaikka hänen valmistumisestaan onkin vasta lyhyt aika, kehuu Palomäki.

Jenni palkittiin Sairaanhoitajaliiton virtuaalisessa palkitsemistilaisuudessa 14. joulukuuta. Sairaanhoitajaliitto jakoi Nouseviksi Tähdiksi valituille rahapalkinnon, ja kunniamaininnan saaneet pääsevät osallistumaan kutsuvieraina Sairaanhoitajapäiville.

Lue lisää Sairaanhoitajaliiton sivuilta:

Nouseva tähti -kunnianosoitus myönnettiin kotisairaalassa työskentelevälle Jenni Holopaiselle.

Nouseva tähti -kunnianosoitus myönnettiin
kotisairaalassa työskentelevälle Jenni Holopaiselle.
Kuva: Jenni Holopainen

Aiheeseen liittyvät palvelut