Siirry sisältöön

Palautetta verkkosivuista

Uudet verkkosivut ovat olleet nyt muutaman viikon käytössä, ja olemme jo ehtineet hieman muokata niitä saamamme palautteen perusteella. Kehitämme sivuja jatkuvasti. Palautteesi auttaa meitä suuresti siinä työssä.

Jos haluat antaa palautetta yksittäisen sivun sisällöstä ja kertoa löysitkö siltä etsimäsi tiedon, käytä Anna palautetta sivun sisällöstä -linkkiä. Se löytyy jokaiselta sivulta tekstiosan jälkeen, valkoiselta pohjalta. Näissä palautteissa emme kysy yhteystietoja, joten emme vastaa palautteisiin, vaan toimitamme havaitut puutteet korjattavaksi.

Jos palautteesi koskee esimerkiksi palvelua tai muuta hoitoon tai kohteluun liittyvää asiaa, käytä Anna palautetta -linkkiä. Sen löydät jokaisen sivun alatunnisteesta turkoosinvärisen raidan kohdalta. Tämän linkin kautta voit halutessasi jättää yhteystietosi vastausta varten.

Teemme sivuja sinua varten!