Siirry sisältöön

Asukaskehittäjät osallisuuden ytimessä

Keusote on aktiivisesti kutsunut alueensa asukkaita mukaan asukaskehittäjätoimintaan ja osallistumaan sotepalvelujen kehittämistyöhön. Tavoitteenamme on tarjota asukkaille mahdollisuus saada oma ääni kuuluviin, sillä toimivat ja käyttäjälähtöisesti suunnitellut palvelut ovat kaiken ikäisten etu!

Asukaskehittäjätoiminnasta on tänä syksynä valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijoiden tekemä opinnäytetyö: ”Voin vaikuttaa asioihin ja saan samalla itse tietoa ja oppia” – Osallisuuden ytimessä yhteiskehittelyn avulla asukaskehittäjien kanssa.

Opinnäytetyön tuotoksena oli yhteiskehittelyllä suunniteltu ikääntyneille suunnattu mainoslehtinen, jonka työstämiseen osallistui myös asukaskehittäjiä. Teoriaosuudessa tarkastellaan sosiaalista osallisuutta, dialogista vuorovaikutusta sekä vuorovaikutusta virtuaaliympäristössä.

Kiitos yhteiskehittelyyn osallistuneille asukaskehittäjille!

Tule sinäkin mukaan vaikuttamaan hyvinvointialueesi sotepalveluihin!