Siirry sisältöön

Uusi palveluseteli ikäihmisten pitkäaikaiseen tehostettuun palveluasumiseen

Kuvassa ikääntyneiden hoivakodin asukas, lähiomainen ja hoitaja

Otamme uuden palvelusetelin käyttöön pitkäaikaisessa tehostetussa palveluasumisessa ma 29.11.2021 alkaen. Palveluseteli on vaihtoehto Keusoten omalle palvelutuotannolle. Palveluseteli voidaan myöntää asiakkaalle, kun kaikki kotona asumista tukevat palvelut ja tavallinen palveluasuminen on todettu riittämättömiksi.

Palvelusetelin tulosidonnainen maksimiarvo on tänä vuonna 120 euroa vuorokaudelta. Setelillä asiakas voi valita Keusoten alueelta tai muista kunnista haluamansa yksityisen palvelutalon. Palveluntuottajan tulee olla hyväksytty Keusoten palvelusetelituottajaksi.

Palveluseteliä voi käyttää:

  • palvelumaksuun (hoito- ja hoivapalvelut, tukipalvelut)
  • ateriamaksuun

Asiakas kustantaa itse:

  • vuokran
  • lääkkeet
  • muut kulut (esim. vähäiset terveydenhuoltomenot, hygieniamenot, parturin, kampaajan sekä jalkahoidon maksut, matkakustannukset, saattajan maksun, sanomalehden tilausmaksut, puhelimen ja laajakaistan käyttömenot, vaatemenot ja harrastustoiminnan menot)

Ikäihmisten neuvonta ja ohjaus, p. 019 226 0403. Avoinna arkipäivinä ma-to klo 8-15 ja perjantaisin sekä arkipyhien aattoina klo 8-13. Sähköposti: neuvonta.ikaihmiset@keusote.fi

Lisätietoja:

Aiheeseen liittyvät palvelut