Siirry sisältöön

Nurmijärvellä iltapäiväkerho Huvikummussa on todettu koronatartuntoja – altistuneet asetetaan karanteeniin ja kerho on suljettuna ensi viikon

Iltapäiväkerho Huvikummussa on todettu vajaa 10 koronatartuntaa. Iltapäiväkerhon ryvästymä liittyy Lepsämän alkuluokkien tartuntaryvästymään. Iltapäiväkerhossa aikavälillä 12.-19.11.21 olleet ovat altistuneet ja heidät asetetaan tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin aikavälille 20.-28.11.2021 tällä tiedotteella. Iltapäiväkerho on suljettuna ensi viikon.

Keusoten tartunnanjäljitys on ruuhkautunut, ja ottaa yhteyttä karanteeniin asetettujen huoltajiin viikon kuluessa. Alle 16-vuotiaan huoltaja, jonka lapsi on asetettu karanteeniin, voi jäädä kotiin hoitamaan lasta. Tulonmenetyksen korvaamiseksi on mahdollista hakea tartuntatautipäivärahaa Kelalta. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan lapsen karanteenipäätöksen ote, jonka Keusote toimittaa postitse koteihin.