Siirry sisältöön

Hyvinkään ja Nurmijärven hoitajan ja lääkärin vastaanottojen puhelinpalvelut ovat ruuhkautuneet – aiheuttaa viivettä takaisinsoittoihin

Hoitajan ja lääkärin vastaanottopalvelujen keskitetty puhelinpalvelumme on ruuhkautunut Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä. Ruuhkautuminen aiheuttaa tällä hetkellä päivien viiveitä takaisinsoittoihin. Tällä hetkellä emme pysty vastaamaan takaisinsoittoihin saman päivän aikana. Pyrimme purkamaan syntyneet takaisinsoittojonot mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ensi viikon aikana. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Ruuhkien välttämiseksi ja yhteydenoton nopeuttamiseksi, suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan omaan hoitovastaavaan tai Nettipalvelun kautta.

Yhteydenotto lääkärin tai hoitajan vastaanotoille

 1. Olet jo asiakkuudessa

  Ota yhteyttä hoitovastaavaasi sähköisen asiointipalvelun kautta tai puhelimitse arkisin klo 8-15. Hoitovastaavien yhteystiedot löydät nettisivuiltamme Lääkärin tai hoitajan vastaanotto.

  Jos et tiedä hoitovastaavasi nimeä, ota yhteyttä Nettipalvelun kautta.

 2. Otat yhteyttä ensimmäistä kertaa

  Ota yhteyttä Nettipalvelun kautta. Nettipalvelussa voit vastata oirearviokyselyyn, pyytää reseptin uudistamista tai kirjata muun asiointitarpeesi.

  Ota yhteyttä puhelimitse soittamalla lääkärin ja hoitajan keskitettyyn puhelinpalveluun p. 019 226 0505, avoinna joka päivä klo 8 – 20, klo 16 – 20 yhteydenotot vain kiireellisissä asioissa. Puhelinpalvelussa on mahdollisuus jättää takaisinsoittopyyntö.

Yhteydenotto hengitystieinfektiossa tai koronaepäilyssä

Soita koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099 (joka päivä 8-16), kun tarvitset hoitajan tai lääkärin neuvoja ja ohjeita.

Ajanvaraus influenssarokotukseen

 • Sähköinen ajanvaraus osoitteessa www.keusote.fi/influenssarokotukset
 • Puhelinajanvaraus aikuisille p. 019 226 0665, ma – pe, 8–16
 • Puhelinajanvaraus raskaana oleville ja lapsille 6 kk – 6 v p. 019 226 0128

Ajanvaraus koronarokotukseen